В авіакомпанії Ryanair заявили про грандіозні плани

Найбільший європейський лоукостер Ryanair, який тільки рік пропрацював на українському ринку пасажирських авіаперевезень, найближчим часом планує стрімко наростити пасажирооборот.

Представники ірландського лоукостера заявили, що в 2020-м фіскальному році планують на українських рейсах перевести понад 1,5 мільйона пасажирів.

На сьогоднішній день маршрутна мережа ірландської бюджетної авіакомпанії з/в Україну налічує 40 маршрутів, які виконуються з аеропортів Києва, Одеси, Львова і Харкова. У Ryanair заявляють, що значно збільшать кількість виконуваних рейсів. Планується, що в листопаді число рейсів в тиждень з/в Україну збільшиться з 52 до 115.

Також в авіакомпанії підкреслили, що дуже задоволені числом ранніх бронювань і завантаженням рейсів на українських маршрутах в літньому і зимовому розкладах 2019 року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що пасажиропотік у міжнародному аеропорту «Бориспіль» з початку цього року впритул наблизився до 10 мільйонів.

У зимовому сезоні угорський лоукостер Wizz Air із львівського аеропорту збільшить частоту польотів за діючими маршрутами.