Одеський аеропорт активно нарощує пасажиропотік

Пасажиропотік Міжнародного аеропорту Одеса за 11 місяців 2018 року склав 1,3 мільйона людей.

Позитивна динаміка збільшення кількості пасажирів, які скористалися послугами одеського аеропорту збереглася і в 2018 році, що минає. Якщо порівнювати пасажиропотік за підсумками минулого року, то в цьому він буде набагато більший. Адже протягом 11 місяців кількість пасажирів, які скористалися послугами співробітників транспортного підприємства, вже перевищила пасажиропотік 2017 року.

Левову частку пасажиропотоку становлять ті, хто подорожує за кордон. Міжнародними рейсами за цей період скористалися 1,1 мільйона чоловік. Зростає і число тих, хто літає між містами України – це понад 230 тисяч осіб за 11 місяців.

Статистичні дані показують, що одеський аеропорт – один з найбільших в Україні. Транспортне підприємство показує відмінну динаміку, яка дозволить і далі нарощувати пасажиропотік, збільшуючи число як міжнародних, так і внутрішніх рейсів.

Одеса як найбільший туристичний центр має великі можливості для збільшення внутрішніх рейсів, що зручно для українців, які надають перевагу відпочинку на чорноморському узбережжі.

Нагадаємо, в Міжнародному аеропорту Бориспіль щомісяця 2018 року стабільно збільшувалося число пасажирів. У листопаді пасажиропотік склав трохи менше 1 мільйона людей.

Джерело: www.eurabota.ua

26.12.2018