Сервісний збір за польську національну візу тепер можна сплатити у відділеннях ПриватБанку або онлайн

ПриватБанк надає послуги для тих, кому потрібно швидко сплатити сервісний збір за подачу документів на польську національну візу.

Відвідавши будь-яке відділення банку, яких в Україні налічується понад 2,5 тисячі, можна оплатити сервісний збір:

  • індивідуально за себе;
  • за п’ять осіб в межах однієї сім’ї;
  • за дружину/чоловіка;
  • за неповнолітню дитину (до 18 років).

Клієнтам ПриватБанку досить дати співробітнику банку свою карту, щоб він ідентифікував клієнта і провів оплату сервісного збору.

Під час оплати потрібно вказати місто, в якому плануєте подавати документи на візу, а також діючий номер особистого телефону для оперативного зв’язку.

Для тих, у кого немає часу або бажання відвідувати відділення банку, існує можливість оплатити сервісний збір через «Приват24», але тільки за себе.

Послуга оплати сервісного збору за оформлення візи в Польщу дає можливість для клієнтів Приватбанку істотно заощадити час. Для того, щоб не виникало ніяких проблем під час оформлення документів, потрібно уважно виконувати інструкції по оплаті сервісного збору.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що після внесення поправок до закону про працевлаштування, польські відділення зайнятості зможуть видавати дозволи на роботу на більш тривалий термін.

Згідно з опублікованими статистичними даними, протягом 2019 року Канада прийняла 341 тисячу іммігрантів. Це один з п’яти рекордних показників за ціле століття.