Незабаром в магазині можна буде розраховуватися за допомогою каблучки

Про випуск спеціальних каблучок із вбудованим пристроєм для безконтактної оплати за товари і послуги недавно повідомили в Ощадбанку.

Через кілька місяців Ощадбанк запропонує своїм клієнтам новий незвичайний ґаджет –спеціальні NFC-каблучки. З їх допомогою можна буде здійснювати безконтактну оплату в усіх магазинах і установах, де встановлені POS-термінали.

На сьогоднішній день майже 90 відсотків усіх терміналів в Україні підтримують технологію оплати за допомогою каблучки. Досить буде просто піднести її до терміналу і сума буде знята з банківського рахунку.

Поки невідомо скільки буде коштувати незвичайна каблучка. Відомо, що вона буде виготовлятися з кераміки і доступна у двох кольорах.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що згідно зі статистичними даними, опублікованими НБУ, на сьогоднішній день вже третина всіх платежів в Україні здійснюється безконтактно.

Останнім часом 91 відсоток українських громадян змушені були економити. Тільки 4 відсотки сказали, що їм не доводиться економити, щоб купувати все, що необхідно для нормального життя.