У Києві пройдуть ярмарки вакансій канадської провінції Нью-Брансвік

У другій половині листопада в Києві для тих, хто збирається переїжджати на постійне місце проживання до Канади, відбудуться важливі події. Йдеться про інформаційну сесію і ярмарки вакансій. Для участі в них з провінції Нью-Брансвік приїдуть імміграційні офіцери і роботодавці.

Ярмарки вакансій – це великий шанс для тих, хто планує переїзд до Канади на постійне місце проживання. Роботодавці після особистого знайомства і бесіди, можуть відразу запропонувати підходящу вакансію.

Інформаційна сесія пройде 20 листопада, а ярмарки вакансій – 21 і 22 листопада 2019 року.

Співробітники канадської імміграційної служби детально розкажуть про провінційні програми імміграції. Ними можуть скористатися ті українці, які хочуть переїхати на постійне місце проживання до провінції Нью-Брансвік.

Щоб отримати можливість взяти участь в інформаційній сесії, потрібно останні 5 років мати досвід роботи в таких сферах:

  • охорона здоров’я;
  • виробництво;
  • сфера обслуговування;
  • туризм;
  • готельний і ресторанний бізнес;
  • інформаційні технології.

Імміграційні офіцери дадуть відповідь на всі питання, які будуть цікавити учасників ярмарки вакансій. Роботодавці з Нью-Брансвік можуть запропонувати працевлаштування для водіїв вантажівок і робочих по переробці деревини, целюлози і паперу. Запрошення на роботу гарантує імміграцію до провінції через програму Атлантичний пілот або провінційну програму Нью-Брансвік. Якщо прийти на зустріч з роботодавцем із готовими документами, то шанси на працевлаштування значно збільшаться.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що згідно з оновленими статистичними даними, в Канаді налічується вже 582 тисячі незаповнених робочих місць. За рік зростання кількості вакансій склало 6,5 відсотка.

Канадська провінція Нова Шотландія з початку 2019 року прийняла понад 20 тисяч мігрантів.