Мільйон доларів отримає мережа McDonald’s в Польщі для навчання працівників

Аж на мільйон доларів скоро збільшить свій бюджет для освітніх ініціатив мережа закладів швидкого харчування McDonald’s в Польщі. Саме польська філія мережі виграла подарунковий сертифікат на 1 мільйон доларів в міжнародній внутрішній програмі грантів цієї глобальної організації.

Гроші будуть витрачені на дві ініціативи: можливість отримання освіти для співробітників McDonald’s з управлінським потенціалом, та мовні курси для працівників. Як підкреслюють представники компанії, це важливий додатковий елемент освітньої пропозиції для працівників закладу, що полягає в підтримці реалізації стратегії росту McDonald’s на польському ринку. Майже 2000 співробітників отримають користь від мовних курсів та 60 співробітників матимуть можливість навчатися в університетах.

«Минулого року ми багато зробили у сфері розвитку наших співробітників. Ми впровадили, серед іншого, нову програму розвитку майбутніх лідерів у наших ресторанах, ми запровадили внутрішні платформи електронного навчання, підготували більше 3000 менеджерів на внутрішніх курсах та тренінгах. Проте, коли компанія McDonald’s оголосила глобальний конкурс на освітні ініціативи, ми відразу ж зрозуміли, що це ще одна можливість для наших працівників отримати великі досягнення», – підкреслює Рената Прис, директор «Департаменту Люди».

Відповідно гранту McDonald’s, менеджери матимуть можливість вчитися у польських університетах. Навчання розпочнеться наступного року і дозволить 60 співробітникам отримати ступінь бакалавра і розвивати управлінські навички.

Другий елемент проекту – це курси англійської мови для керівників ресторанів та працівників, які працюють у міжнародних командах, та вивчення полської мови для іноземних співробітників. На додаток до традиційних занять, курси включатимуть також віртуальні уроки та доступ до платформи електронного навчання, що дасть можливість брати участь працівникам за межами найбільших навчальних центрів. У наступному році компанія McDonald планує прийняти на роботу більше 2000 працівників.

Мережа закладів швидкого харчування McDonald працює в Польщі вже 26 років. За цей час мережа ресторанів зросла до більше ніж на 400 закладів по всій країні. Понад 24 тисячі працівників McDonald’s обслуговують півмільйона гостей щодня.

Джерело: www.eurabota.ua

28.12.2018