Зарплати програмістів стимулюють українських фахівців переїжджати в Канаду

Високі заробітні плати програмістів – відмінний стимул для українських айтішників іммігрувати в Канаду.

Зарплаты программистов в Канаде

Розробники, які використовують мову програмування Java можуть розраховувати на відмінну заробітну плату за умови переїзду в один з канадських міст, де найбільш розвинена технологічна індустрія, в тому числі знаходяться багато фірм, що розробляють програмне забезпечення для комп’ютерів, планшетів і смартфонів.

Програмісти отримують найбільші зарплати в таких містах Канади, як: Ванкувер, Калгарі, Торонто та Оттаві.

Професіонали в сфері розробок на мові програмування Java, якщо влаштуються на роботу в одній з фірм Ванкувера, можуть розраховувати на 115 тисяч доларів заробітної плати на рік. Це найбільший показник серед усіх регіонів Канади.

Ванкувер знаходиться в провінції Британська Колумбія, яка відома високим рівнем розвитку технологічної індустрії. Для залучення висококваліфікованих розробників з інших країн в провінції працює програма B. C. PNP Tech Pilot.

За Ванкувером слідують Калгарі, де зарплата розробника Java становить 104,8 тисяч, Торонто – 103,2 тисяч і Оттава – 102,8 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що консалтингова компанія Boston Consulting Group після проведеного глобального соціологічного опитування визначила, що Канада входить в трійку найбільш бажаних для країн імміграції після США і Німеччини.