Економіка Канади на підйомі. Рекордно низький рівень безробіття

Канадська економіка впевнено набирає обертів, за статистичними даними стабільне зростання спостерігається протягом останніх кількох років. Це надає позитивний вплив на ринок праці: створюються нові робочі місця та падає рівень безробіття.

канадская экономика уверенно набирает оборотыСтатистичне управління Канади днями опублікувало звіт за листопад, який показав рекордно низький рівень безробіття за останні дев’ять років – 5,9%. В останній раз він був таким низьким у лютому 2008 року. Збільшення зайнятості працездатного населення спостерігається протягом двох місяців, по всій Канаді додалося близько 80 000 нових робочих місць.

Якщо подивитися статистику за рік, то в цілому кількість робочих місць збільшилася на 400 000. Найбільш часто на нову роботу влаштовувалися чоловіки від 25 до 54 років, жінки у віці від 55 років, а також молодь від 16 до 24 років. Найбільший зростання зайнятості в листопаді спостерігався в провінціях Онтаріо, Британська Колумбія і Квебек. Канада була і залишається країною, в яку хочуть поїхати працювати з перспективою залишитися жити, багато наших співгромадян, такі новини стануть для них хорошим стимулом, щоб прийняти рішення. Багато корисної інформації про роботу за кордоном можна прочитати на www.eurabota.ua.