Програма Еразмус + розширює можливості навчання для студентів з Черкас

Студенти Черкаського державного бізнес-коледжу поїхали на навчання в Інститут менеджменту інформаційних систем в Ризі.

Программа Эразмус + расширяет возможности

Майбутні підприємці і маркетологи, які навчаються у Черкаському державному бізнес-коледжі, скористалися програмою Еразмус +. Навчальний семестр, що почався у вересні, студенти з Черкас будуть опановувати економічну науку в Інституті менеджменту інформаційних систем, який знаходиться в столиці Латвії – Ризі.

Директор бізнес-коледжу Олег Куклін розповів, що «ми беремо участь у програмі Еразмус + протягом 2 років. За цей час наші сім студентів навчалися в Ризі один семестр, півсотні студентів пройшли тижневе стажування, четверо наших викладачів прочитали свої курси лекцій».

Європейська міжнародна програма академічної мобільності Erasmus + розроблена з метою підтримки проектів навчання, практики, навчання і підвищення кваліфікації для студентів, аспірантів і викладачів з країн Європи, включаючи і країни, які не входять до складу ЄС.

Відмінним стимулом для черкаських студентів є не тільки доступ до європейської освіти, при цьому студенти отримують стипендію у розмірі 750 євро на місяць, а викладачі – 1115 євро в тиждень.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про студентів Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, які, завдяки співпраці з інститутом такого ж профілю в Варшаві, по закінченню навчання отримають відразу два дипломи – український і польський, з можливістю працевлаштування в Польщі.