Канада стає все більш привабливою для іммігрантів

Для вивчення популярності серед мігрантів країн, в які вони б хотіли переїхати в осяжному майбутньому було проведено глобальне соціологічне дослідження.

trudovaya-immigraciya-v-kanadu

Велика консалтингова компанія Boston Consulting Group провела великий опитування серед громадян країн з економіками, що розвиваються. Було опитано 366 тисяч осіб з 197 країн світу.

На основі цього глобального соціологічного дослідження був складений рейтинг країн, які найбільш бажані для працевлаштування та можливого переїзду на постійне місце проживання. Трійка лідерів виглядає так: США, Німеччина і Канада.

Кожен третій респондент заявив, що хотів би попрацювати в Сполучених Штатах. У Німеччину для працевлаштування висловили бажання поїхати 26 відсотків опитаних, а в Канаду – 24 відсотки.

Спостерігається цікава глобальна тенденція зменшення загального числа бажаючих поїхати за кордон для тимчасової роботи. Якщо у 2014 році частка бажаючих становила 64 відсотка, то у 2018 – 57 відсотків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за підсумками опитування серед жителів канадської провінції Квебек з’ясувалося, що переважна більшість громадян виступають за збільшення числа іммігрантів.