Туристи тепер зможуть розважатися у грандіозному парку на пляжі в Анталії

Для відпочинку і розваг туристів, які приїжджають до Анталії, повністю реконструйовано парк на знаменитому місцевому пляжі Коньяалти.

Турецький курорт Анталія є одним з найпопулярніших серед іноземних туристів, в тому числі і українців. Для того, щоб відпочиваючі мали змогу урізноманітнити перебування на пляжі, їм буде надана можливість скористатися всім, що з’явилося на узбережжі в результаті реконструкції. Модернізація Коньяалти була проведена по всій його довжині, яка становить 7 кілометрів. По-перше, були прокладені нові і оновлені старі велосипедні доріжки і пішохідні зони. По-друге, обладнані сцени для проведення концертів та розважальних програм. По-третє, є багато спортивних майданчиків, де можна пограти в баскетбол, теніс, футбол.

Для любителів різноманітних сувенірів будуть працювати різні майстерні та ремісничі лавки, які розміщені по всьому парку.

Парк займає велику площу, вражає масштабами і різноманітними локаціями для відпочинку та розваг. Уже зараз у вихідні тут воліють відпочивати до 80 тисяч людей. Очікується, що в туристичний сезон кількість відвідувачів значно збільшиться.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що тепер по знаменитій торговельній вулиці Коматі, яка знаходиться в японському місті Камакура, популярному серед іноземних туристів, не можна буде прогулюватися і заодно на ходу їсти.

В Іспанії, в місті Вальядоліда вже вдруге запускають туристичний маршрут під назвою «Винний поїзд».