Два в одному: і на поїзді покататися, і відмінне вино скуштувати

Маршрут поїзда складено так, щоб туристи могли відвідати знамениті старовинні іспанські виноробні.

Іспанія входить до групи лідерів країн з розвиненою туристичною інфраструктурою. Залізничний оператор Renfe спільно з урядовими структурами міста Вальядоліда, які відповідають за розвиток туризму в регіоні, вже вдруге запускають туристичний маршрут під назвою «Винний поїзд».

Любителі енотуризму (винного туризму) матимуть можливість здійснити захоплюючу подорож, побувавши на найзнаменитіших виноробнях регіону і, звичайно, скуштувати якісні вина.

Квитки на тур можна забронювати заздалегідь. Клієнти отримають не тільки доступ до культурної, туристичної та гастрономічної програми, але і спеціальну знижку. Тур також включає поїздки на автобусі до винокурень, відвідування самих винокурень, дегустації та обід.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Італії почав курсувати спеціальний туристичний потяг, який проїжджає по самих мальовничих місцях країни.

По підсумкам минулого року в паризькому Луврі побувало на 26% туристів більше, ніж в 2017 році. Всього в 2018 році музей відвідали понад 10 мільйонів туристів.