У якому воєводстві в Польщі, найбільше видають запрошень на роботу українцям?

Як склалося історично в Польщі 16 воєводств, але найбільш часто і багато українці отримують запрошення на роботу саме з Поморського воєводства.

Існують сотні заявок на отримання дозволів на роботу. Компанії готові наймати працівників зі Сходу. У них репутація сумлінних, чесних і працьовитих. Поморские роботодавці прагнуть наймати українських громадян, а українці, шукають роботу в Поморському воєводстві. Згідно інформації, наданої Департаментом громадянства і закордонних справ Гданського регіонального відділення, воєводи випустили 4112 дозволів на роботу для іноземців в 2015 році. У 2016 році їх було вже 7861, а в цьому році – лише з січня по травень – 4625!

украинцы ищут работу в Поморском воеводстве

Близько 90 відсотків з цих запрошень отримали громадяни України. Вищевказані дозволи були видані на прохання роботодавців, – зізнається директор Департаменту у справах громадян і іноземців воєводського відділення в Гданську Ярослав Зицкевич.

Крім того, Поморський губернатор випустив 2958 документів тимчасового виду на проживання в 2015 році. У 2016 році було 3009 таких дозволів, а з січня по травень 2017 року видано 1213 дозволів. – Приблизно 80 відсотків дозволів видано, тому що іноземці взяли на себе роботу в Польщі, і знову в 90 відсотках з них 80 відсотків становлять громадяни України, – пише газета Strefa Biznesu. Українці працюють у сфері громадського харчування, зустрічаються на будівельних майданчиках або ремонтних роботах.

Думаєте, в яке місто краще поїхати на роботу в Польщу, вибирайте разом за допомогою сайту www.eurabota.ua тут Ви легко знайдете роботу в будь-якому з 16 воєводств.