Поляки хочуть працювати віддалено. Можуть українці в Польщі теж працювати віддалено?

Зараз у країнах Європи почала зростати популярність роботи віддалено, Польща не стала виключенням.

81 відсоток поляків хотіли б приймати рішення про своєму робочому часу. Молоді люди більше не прив’язані до однієї компанії і не хочуть кожен день ходити на роботу в офіс. Вони воліють працювати віддалено вдома або в творчих приміщеннях. Це наступний етап революції на ринку праці нового покоління.

Удалено работать можно дома с гибким графиком

Зростаючу популярність віддаленої роботи вивчав Американський пусковий кросовер, який об’єднує ІТ-фахівців і пропонує їм можливість працювати віддалено з будь-якої точки планети для компаній зі списку Fortune 1000 по всьому світу.

«Віддалена робота в нашій країні, як і раніше, є новим і маловідомим явищем. Однак ми бачимо, що все більше людей воліють працювати віддалено, щоб відправитися в далекі подорожі або подорожувати по світу» – пише видавництво GazetaPraca.

Віддалена робота – це економія в першу чергу для компанії у формі скорочення офісних площ, а також захист навколишнього середовища, обмежуючи їзду на автомобілях. Так, як кожен п’ятий працівник (19%) втрачає час для поїздки на роботу більше години в день, а в пробки цей час може навіть подвоїтися.

І як пишуть вчені навіть два або три дні віддаленої роботи без потреби їхати на роботу автотранспортом це збільшення кисню в повітрі.

Ці рішення ідеально вписуються у погляди і спосіб життя молодих людей – здоровий спосіб життя, творчу робочу середу і турботу про навколишнє середовище, обмежуючи водіння автомобіля. Для багатьох віддалена робота – саме те рішення, яке пропонують все більше роботодавців в світі і в нашій країні.

Дослідження під назвою «Віддалена робота – я це роблю» було проведено незалежним дослідницьким інститутом Kantar Public за замовленням компанії Crossover Polska у вересні 2017 року.

Опитування проводилося за зразком загальних компаній 1000 респондентів – поляків у віці 18 років і старше.

Віддалена робота це рішення нового часу, а www.eurabota.ua пропонує безліч вакансій, може саме тут ви знайдете сучасну і підходящу роботу.