В авіакомпанії SkyUp Airlines вже думають про тих, хто планує відпочинок на гірськолижних курортах Італії

Стало відомо, що український лоукостер SkyUp Airlines на зимову навігацію відкриває регулярні рейси за маршрутом Київ-Турин.

Зростаюча конкуренція на українському ринку пасажирських авіаційних перевезень змушує авіакомпанії постійно розширювати свої маршрутні мережі, вивчати потреби і побажання українців, які подорожують до країн Європейського союзу не тільки влітку, а й взимку.

Починаючи з 12 грудня 2019 року, в самий розпал гірськолижного сезону, авіакомпанія SkyUp Airlines почне виконувати рейси за маршрутом Київ-Турин. У компанії повідомили, що частота польотів буде два рази на тиждень – по четвергах і неділях.

Про запуск польотів за новим маршрутом повідомив гендиректор авіакомпанії SkyUp Airlines Євген Хайнацкий. Він розповів, що польотна програма компанії розробляється з урахуванням побажань українців, які люблять подорожувати до різних країн і в різні сезони.

«Ми відкриваємо продаж квитків на рейси Київ-Турин у відповідь на побажання українців відпочивати на гірськолижних курортах»,– підкреслив топ менеджер.

В авіакомпанії повідомили, що квитки вже можна купити. Ціна без багажу в одну сторону стартує від 1410 гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що авіакомпанія SkyUp Airlines у жовтні запускає нові регулярні рейси, які з’єднають повітряні гавані України і Чехії.

Майже 670 тисяч пасажирів за перші 6 місяців цього року перевезла українська авіакомпанія SkyUp Airlines.