Нова українська авіакомпанія SkyUp Airlines відмінно попрацювала

Майже 670 тисяч пасажирів за перші 6 місяців цього року перевезла українська авіакомпанія SkyUp Airlines, яка позиціонує себе як перший український лоукостер.

Нова українська бюджетна авіакомпанія SkyUp Airlines взяла відмінний старт з самого початку своєї роботи. Про це свідчить велика кількість пасажирів, які скористалися послугами українського лоукостера.

Протягом першого півріччя було перевезено майже 670 тисяч пасажирів. З цього числа 485 тисяч пасажирів були перевезені чартерними рейсами, що склало 72 відсотки від загального числа пасажирообороту. Решта 28 відсотків скористалися послугами SkyUp Airlines на регулярних рейсах.

Щодо зростання регулярних рейсів в авіакомпанії зазначають, що їх кількість протягом цього часу збільшилася з 2-х в січні до 31-го в червні.

Найбільш популярними регулярними напрямками по кількості перевезених пасажирів стали Барселона, Тбілісі, Батумі, Аліканте і Ларнака.

Найбільше пасажирів на чартерних рейсах SkyUp Airlines перевезла в Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Марса Алам, Анталію і Монастір.

Результати роботи нової української авіакомпанії в першому півріччі свідчать, що конкуренція між бюджетними авіаперевізниками буде тільки загострюватися, що на руку пасажирам, які отримають більше можливостей вибирати із запропонованих авіаперевізниками варіантів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за рік роботи послугами авіакомпанії SkyUp Airlines скористалися 870 тисяч пасажирів.