Ще один європейський лоу-костер скоро вийде на український ринок

У Міністерстві інфраструктури заявили, що найближчим часом на український ринок пасажирських авіаперевезень вийде ще одна європейська бюджетна авіакомпанія.

Европейский лоу-костер скоро выйдет на украинский рынок

Заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк днями повідомив важливу новину, яка буде мати істотне значення для українського ринку пасажирських авіаперевезень. В Україні скоро буде працювати ще європейський лоу-багаття. Крім початку регулярних польотів українських повітряних гаваней, авіакомпанія планує відкрити свою базу в аеропорту Херсона. Цей факт, свідчить про те, що лоу-костер має намір виконувати багато рейсів і не боїться конкуренції з великими гравцями ринку, які вже виконують або в найближчі тижні будуть виконувати регулярні рейси з аеропортів України. Крім цього, відкриття бази в Херсоні свідчить про намір компанії виконувати внутрішні рейси, оскільки база в одному з аеропортів країни – вимога українського законодавства.

Яка це буде авіакомпанія поки не озвучується, але високопоставлений чиновник повідомив, що лоу-костер планує вже з весни 2019 року виконувати рейси в Польщу, Австрію та Німеччину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авіакомпанія Wizz Air, починаючи з 31 березня наступного року, збільшує частоту рейсів за маршрутами, Гданськ-Київ і Гданськ-Львів.