Ринок праці Ірландії набирають популярність серед фахівців з інших країн Європи

Популярність Ірландії серед тих, хто шукає можливість працевлаштування за кордоном виросла за останні два роки зростання склало 34%. Дослідження, проведене на сайті робочих місць Indeed.com проаналізовано моделі пошуку в Інтернеті мільйонів осіб, які шукають роботу і виявило, що Ірландія продемонструвала друге за величиною збільшення, пропустивши вперед тільки Люксембург.

Ирландия возможность трудоустроиства для иностранцевПісля голосування за вихід з Європейського союзу, популярність Великобританії серед шукачів роботи почала знижуватися. Частка Великобританії у 31,8% за показниками перетину кордонів ЄС за перші дев’ять місяців 2017 року була на 14,7% нижче, ніж за той же період в 2015 році. Німеччина, друга за популярністю країна з пошуків роботи, кількість запитів збільшилася на 20%, популярність Ірландії зросла на третину, а Люксембургу – на 56%.

Ірландії зросла на третину, а Люксембургу – на 56%. Розвивається ринок праці Ірландії і слабшає привабливість Сполученого Королівства, викликали падіння чисельності тих ірландських претендентів на 17%, які хочуть виїхати працювати до Великобританії.

Для мобільних громадян України, які хочуть працювати в одній з країн ЄС, відкриваються великі можливості знайти підходящу вакансію в Ірландії.