У Німеччині хочуть прискорити процес депортації нелегалів

Після довгого формування уряду Німеччини деякі його члени з перших днів почали проявляти активність, правда, поки в своїх заявах. Так новий глава міністерства закордонних справ Німеччини Хорст Зеехофер заявив про те, що в першу чергу хоче з’ясувати причини того, чому депортація нелегальних мігрантів з країни займає так багато часу.

Нелегальные мигранты в Германии

Високопоставлений чиновник після з’ясування всіх деталей має намір розробити нову процедуру, яка б давала можливість набагато швидше, ніж в даний час висилати з Німеччини нелегальних мігрантів. У своєму інтерв’ю телеканалу ARD він визнав, що існує реальна проблема депортації людей, які приїхали з інших країн і які протягом кількох років з тих чи інших причин не змогли отримати притулок в Німеччині, тому в його плани на найближчий час входить якомога швидше розібратися в ситуації і вжити необхідних заходів для того, щоб вирішити це наболіле питання.

До цих заходів, за його словами, відносяться укладення договорів з країнами, звідки приїхали мігранти, а також посилення і розширення складу суден. Крім того, необхідно успішніше запобігати махінації з лікарськими свідоцтвами і вирішити проблему ідентифікації мігрантів, вважає Зеехофер. Раніше широкий громадський резонанс викликали слова Зеехофера про те, що іслам є частиною Німеччини. Канцлер Німеччини Ангела Меркель неодноразово висловлювала протилежну думку. Не встигло німецьке коаліційний уряд приступити до роботи, як уже почалися публічні розбіжності.

Джерело: www.eurabota.ua