З Німеччини депортовано більше ста громадян Єгипту

Причиною для депортації громадян Єгипту з Німеччини стало грубе порушення правил проживання в країні, вони не жили в місцях, які були передбачені законом, про це повідомляє ABC News.

депортации граждан Египта из Германии

Представники аеропорту в Каїрі, куди минулого тижня прилетіли депортовані єгипетські громадяни заявили, що серед них були і ті люди, які просили надати їм статус біженця в Німеччині, але імміграційні власті цієї країни не визнали їх аргументи переконливими, тим більше, що при цьому вони ще й порушували правила проживання.

Єгипетська сторона заявляє, що велика група більше ста чоловік була повернута на свою батьківщину, дев’ять з їх числа були взяті під варту і доставлені без паспортів. При цьому представники Міністерства закордонних справ Німеччини говорять тільки про дев’ять депортованих громадян Єгипту.

Починаючи з минулого року, Німеччина поступово посилює свою міграційну політику. Це особливо контрастує з тим, що в 2015-2016 роках країна прийняла більше мільйона біженців з Сирії, Іраку та Афганістану, що викликало невдоволення серед німецьких громадян і мало не коштувало Ангелі Меркель прем’єрського крісла на останніх парламентських виборах.

Джерело www.eurabota.ua