Канадські IT-стартапи активно шукають співробітників

Для тих IT-фахівців, які хочуть іммігрувати в Канаду або вже переїхали на постійне місце проживання до цієї північноамериканської країни, відкриваються великі можливості для працевлаштування.

Канадські IT-стартапи знаходяться в активному пошуку не тільки добрих, але і креативних фахівців у свої команди, оскільки на сьогоднішній день в Канаді не вистачає спеціалістів у цьому секторі економіки. Керівники IT-фірм активно шукають програмістів та інших фахівців не тільки серед канадців, але і серед іноземних громадян, які планують найближчим часом переїхати на постійне місце проживання до Канади або вже переїхали.

Інноваційний центр MaRS з Торонто опублікував список швидкозростаючих канадських стартапів, які шукають співробітників прямо зараз. Переважна більшість перерахованих тут компаній, розташовані в Торонто, де зростання числа робочих місць в області IT-технологій в останні роки випереджало Сан-Франциско (США).

Список фірм, які шукають молодих, творчих, які не бояться висувати сміливі ідеї та їх реалізовувати, фахівців в IT-секторі:

  • Drop. Компанія, працює в сфері інтернет-продажів;
  • Myant. Виробник розумного одягу з вбудованими датчиками для контролю самопочуття;
  • Wysdom.AI. Розробляє діалогові системи штучного інтелекту для підприємств;
  • Tulip. Постачальник мобільних додатків, які допомагають поліпшити обслуговування клієнтів і здійснювати платежі в магазинах;
  • Flinks. Інформаційна компанія, яка допомагає підприємствам надавати більш якісні фінансові послуги.

Отримати роботу для фахівця з України в цих та інших компаніях цілком реально. Канадські роботодавці зацікавлені в тому, щоб до них йшли працювати хороші IT-фахівці, для подальшого просування проектів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що імміграційні офіцери і роботодавці спеціально приїдуть до Києва, щоб взяти участь в організованих канадським урядом ярмарках вакансій, які відбудуться 17 і 18 травня 2019 року.

Сім’ї іммігрантів, які прожили в Канаді більше двадцяти років, заможніші, ніж сім’ї тих, хто народилися в країні.