Борис Джонсон поки ще залишається в лікарні

“Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон все ще перебуває в лікарні з симптомами COVID-19 через десять днів після того, як здав позитивний тест на коронавірус, хоча згідно з його заявою його офісу, він продовжує очолювати уряд”,- повідомило Reuters.

“Джонсон, який ізолював себе в своїй резиденції на Даунінг-стріт після позитивного тесту в кінці минулого місяця, був госпіталізований вчора ввечері через лихоманку, і лікарі сказали, що йому потрібні подальші дослідження”, – повідомила Даунінг-стріт.

“Це запобіжний захід, оскільки у прем’єр-міністра продовжують зберігатися симптоми коронавіруса”, – йдеться в повідомленні.

27 березня 55-річний Джонсон став першим великим лідером країни, який оголосив, що у нього позитивний результат на вірус, і з тих пір він перебував в ізоляції на Даунінг-стріт.

Його офіс підкреслив, що госпіталізація не є надзвичайною ситуацією, і що він продовжує виконувати свої обов’язки прем’єр-міністра. Але на сьогоднішньому терміновому засіданні кабінету міністрів по боротьбі з епідемією головуватиме міністр закордонних справ Домінік Рааб.