У Києві пройдуть ярмарки вакансій у канадській провінції Нью-Брансвік

Відмінна можливість з’являється для українців знайти підходящу вакансію в канадській провінції Нью-Брансвік.

Імміграційні офіцери і роботодавці спеціально приїдуть до Києва, щоб взяти участь в організованих канадським урядом ярмарках вакансій. Можливість підшукати робоче місце за своєю спеціальністю з’явиться у всіх бажаючих 17 і 18 травня 2019 року. Саме в ці дні, починаючи з 10 години, в Києві будуть проводитися великі ярмарки вакансій для всіх бажаючих іммігрувати до Канади.

Кандидат на робоче місце зможе задавати питання про переїзд до Нью-Брансвіка на постійне місце проживання імміграційним офіцерам. Крім цього, канадські роботодавці, які приїдуть до України, будуть відразу пропонувати робоче місце на своєму підприємстві або фірмі. Завдяки цьому, можна буде іммігрувати через програму Atlantic Immigration Pilot або провінційну програму Нью-Брансвік «New Brunswick Provincial Nominee Program».

Роботодавці, які приїдуть до Києва на ярмарки вакансій, будуть шукати фахівців наступних професій: водій вантажівки, оператор деревообробного верстата, оператор лісопильного верстата, аналітик даних, розробник програмного забезпечення, фронтенд-розробник, розробник по якості, менеджер по продукту.

Реєструватися можна буде тільки тим, хто має досвід роботи в одній із зазначених професій.

Той факт, що роботодавці летять до України прямо із Канади, красномовно говорить про те, що ситуація з кадрами у них дуже серйозна і загрожує нормальному функціонуванню підприємств і фірм.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в черговому відборі 17 квітня Express Entry уряд випустив 3350 запрошень для подачі імміграційної заявки. З початку цього року вже випущено рекордну кількість запрошень – 27900.

Канадський уряд все більш активно запрошує фахівців технологічних та інженерних спеціальностей. У 2018 році через систему Express Entry до Канади іммігрували понад 14 тисяч фахівців.