Канада прийняла біженців більше всіх у світі

Агентство ООН у справах біженців опублікувало дані, згідно яких Канада протягом 2018 прийняла найбільшу кількість біженців серед всіх країн світу.

Більше 28 тисяч біженців з різних країн прийняв канадський уряд в минулому році. Громадянами країни вже стали 18 тисяч осіб – це другий показник в світі.

Питання біженців перебуває в полі зору соціологів, які регулярно проводять дослідження. Нещодавні опитування показали, що 63 відсотки жителів Канади незадоволені ситуацією, що склалася. Канадці впевнені, що уряду необхідно залучати більше кваліфікованих іммігрантів, щоб вирівняти ситуацію на ринку праці в країні.

Ключові соціальні проекти можуть розраховувати на збільшення інвестування, завдяки стабільному зростанню економіки Канади.

Міністр імміграції Ахмед Хуссен запропонував шукати відповідні робочі місця для кваліфікованих біженців в рамках провінційних імміграційних програм.

Хуссен підкреслив, що «біженці часто приїжджають до Канади з навичками і досвідом, і важливо переконатися, що ми робимо все можливе, щоб допомогти їм реалізувати свій талант і стимулювати зростання економіки».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що провінційна програма Манітоби спрямована на залучення іммігрантів, які хочуть жити і працювати в сільській місцевості.

Нові положення в імміграційних програмах, які передбачені федеральним урядом Канади, набагато краще захищають інтереси іммігрантів і тимчасових резидентів.