Сполучені Штати скоротять свої імміграційні представництва в інших країнах

Скорочення імміграційних офісів Сполучених Штатів буде відбуватися в руслі політики, яку проводить президент Дональд Трамп, щодо посилення та обмеження імміграції в країну.

Міністерство внутрішньої безпеки США, яке діє в рамках політики президентської адміністрації, розіслало внутрішнє розпорядження, яке передбачає істотне скорочення міграційних офісів за кордоном. Це рішення потягне за собою значне скорочення кількості оброблюваних заявок на міграційні візи Сполучених Штатів.

Серед нинішніх і минулих американських чиновників, які ознайомилися з цим розпорядженням, воно викликало, щонайменше, здивування, оскільки співробітники імміграційних представництв США і так працюють на межі своїх можливостей, не встигають швидко і якісно обробляти заявки на імміграцію.

Рішення адміністрації Білого дому цілком вписується в імміграційну політику, яку декларує і реалізує нинішній президент США Дональд Трамп. Протягом останніх двох років до країни істотно скоротився потік іммігрантів. Крім цього, уряд посилив вимоги до візових заявок.

Служба громадянства та імміграції США (USCIS), яка діє під юрисдикцією Міністерства внутрішньої безпеки, на сьогоднішній день має 23 офіси в Європі, Азії та Латинській Америці.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що визначені американські компанії, які найбільш активно беруть на роботу іноземних фахівців за візою Н-1В.

Програма Camp America розроблена спеціально для іноземних студентів, які планують провести цікаво літні канікули, заробивши пристойну суму грошей.