Автобусний лоукостер FlixBus запускає рейси з України до країн Балтії

У 2020 році німецький бюджетний автобусний перевізник оголосив про запуск нових рейсів. Найближчим часом автобуси FlixBus почнуть курсувати між українськими містами та містами країн Балтії.

Керуючий директор німецької компанії в Польщі і Україні Міхал Леман розповів, що в керівництві FlixBus бачать великий потенціал для подальшого розвитку українського ринку автобусних пасажирських перевезень.

Маршрути, за якими на сьогоднішній день виконуються міжнародні рейси між Україною та низкою країн Євросоюзу, користуються великою популярністю серед українців.

Міхал Леман підкреслив: «Ми б хотіли збільшити частоту рейсів, запустити рейси з більшої кількості українських міст в європейські міста, які є великими вузлами для пересадок FlixBus, а також запустити нові маршрути в Південну Європу і країни Балтії».

Також керуючий директор зазначив, що в компанії не поділяють маршрути на міжнародні та внутрішні. Пасажир може купити квиток до будь-якого українського міста, через який проїжджають автобуси компанії, виконуючи міжнародний рейс.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що компанія FlixBus 11 грудня 2019 року запустила рейс з Одеси до чеського міста Плзень. Маршрут пролягає через Умань, Вінницю, Тернопіль, Львів, Краків (Польща) і Прага (Чехія).

Чеська компанія Leo Express, отримала право на виконання рейсів за маршрутом Прага-Краків-Медика.