Визначено фірми США, які активно беруть на роботу іноземців

Визначилися компанії Сполучених Штатів, які найбільш активно беруть на роботу іноземних фахівців за візою Н-1В.

Згідно з новими статистичними даними, які оприлюднило міністерство праці США, на початок 2019 року визначені лідери серед фірм, які найбільш охоче беруть на роботу іноземних фахівців. Звіт містить інформацію по заявкам, які були оброблені за останні три місяці. Також в документі перераховані компанії, які отримали сертифікацію іноземної робочої сили для оформлення віз Н-1В в першому кварталі 2019 року.

На третьому місці знаходиться компанія KForce, яка отримала 10292 візи. Компанія працює в сфері технологій, фінансів та бухгалтерського звіту. KForce є однією з п’яти найбільших американських пошукових компаній.

На почесному другому місці знаходиться гігант американської економіки, компанія Apple. Основний напрямок діяльності: проектування, розробка і продаж побутової електроніки, комп’ютерного програмного забезпечення і онлайн-послуг. Компанія Apple отримала можливість оформити 16426 віз категорії Н-1В, що становить 9,5 відсотка від їх загальної кількості.

Перше місце за кількістю отриманих віз зайняла компанія Deloitte Consulting. Їй дали можливість найняти ще 18300 іноземних співробітників. Компанія займається аудитом, податками, консалтингом і консультаціями по всьому світу. На сьогоднішній день Deloitte є четвертою за величиною компанією в США.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Google, щоб забезпечити роботу своїх нових підрозділів в Сполучених Штатах, оголошує набір 10 тисяч співробітників.

За даними соціологічного дослідження, 78 відсотків американців підтримують імміграцію в країну людей з вищою освітою.