Найбільший період обробки грін-карт – Майамі

Південна Флорида поставила антирекорд: за даними Служби громадянства та імміграції США (USCIS) в цьому регіоні обробляють документи довше, ніж в інших американських штатах.

Служба гражданства и иммиграции США фото

Згідно з останніми даними, які оприлюднила Служба громадянства та імміграції США, час, який йде на обробку заявок для того, щоб претендент зміг отримати грін-карту або натуралізацію, істотним чином відрізняються в залежності від штату, де ці заявки обробляються.

Статистичні дані показують, що найбільш тривалий період для обробки документів – в Південній Флориді. Але навіть тут є офіси, які встановлюють рекорди повільність роботи з документами.

Згідно з оцінками незалежної компанії Boundless, яка курирує іммігрантів в процесі отримання зелених карт, центри обробки заявок завантажені нерівномірно, деякі з них можуть оформити майже 50% заявок.

У США для обробки заявок на грін-карту йде в середньому близько 9 місяців, приблизно такий же період часу потрібно чекати для отримання громадянства.

Але в Майамі для того, щоб отримати зелену карту або громадянство США необхідно запастися терпінням на 17 і на 15 місяців відповідно.

При цьому іммігрант не має права вибирати офіс для подачі своєї заявки, це треба робити тільки за місцем проживання.

Джерело: www.eurabota.ua