Влада США розробили нові правила подачі заявок імміграційних

Служба міграції та громадянства США (USCIS) оголосила про нові вимоги при подачі імміграційних заявок, необхідно буде надавати оригінал підпису у відповідних документах.

Служба миграции и гражданства США

Згідно з новим вимогу, про яке днями повідомили в Службі імміграції та громадянства США, заявникам при подачі документів необхідно у формах заявок надавати оригінал підпису. У разі, якщо документи подаються фірмою або іншою юридичною особою – повинна бути підпис уповноваженої особи.

Прийому підписів за дорученням більше не буде, але є виняток: довіреність зберігається у разі, якщо дитині ще не виповнилося чотирнадцять років або мова йде про людину з обмеженими можливостями.

Також остаточний меморандум тепер буде оформлятися дещо інакше, оскільки в його оформлення внесли деякі зміни: перш за все заявником повинна бути використана діюча підпис, тобто та, яку він використовує в даний час.

Якщо в результаті перевірки виявиться, що підпис у документі неоригінальна або зроблено з помилкою, то співробітники USCIS можуть не дати заявнику можливості виправити неоригінальну (помилкову) підпис в формі, а просто відхилять подану заявку.

В Службі міграції та громадянства США пояснюють таке посилення вимогою, тим, що перед ними поставлено завдання захисту імміграційної системи, в тому числі і тих, хто нею користується.

Нові правила оформлення документів починають діяти з 18 березня 2018 року. На сайті USCIS повідомляється, що переглянуті інструкції для окремих форм будуть опубліковані, щоб чітко вказати вимоги до підпису.

Також Служба імміграції в подальшому розгляне питання про внесення змін у документах, де використовується електронний підпис.

Джерело www.eurabota.ua