Відкрита Австралія: еміграція в країну стане ще простіше

В Австралії опублікували оновлений Список кваліфікованих професій. Документ набув чинності 1 липня цього року.

Ознайомившись з опублікованим списком можна судити, що еміграція в Австралії стане ще простіше, ніж коли-небудь.

photo

Так, Департамент з питань імміграції та прикордонної охорони Австралії (DIBP) випустив два списки кваліфікованих професій.

Передбачається, що прийом іноземців на роботу в Австралію буде ґрунтуватися саме на цих документах, які планують оновлювати два рази в рік.

Представники внесених у списки професій можуть отримати в Австралії постійну робочу візу, тимчасову робочу візу і звичайну візу, що дозволяє отримувати тимчасову роботу на території країни.

Нагадаємо, що в Канаді також оголосили про старт нової міграційної компанії. Детальніше про це можна довідатися в нашій статті “Хвилюючі новини: Канада запустила нову міграційну програму”.

Міністр з питань імміграції та прикордонної охорони Пітер Даттон заявив, що з формуванням списків кваліфікованих професій справжні потреби в робочій силі можна буде відобразити найбільш повно.

Списки будуть оновлюватися кожні 6 місяців, що дозволить уникнути місцевим роботодавцям дефіциту кваліфікованих робочих кадрів.

Активну участь у складанні списку затребуваних спеціальностей в Австралії беруть представники місцевого бізнесу, промисловості, а також співробітники Департаменту з питань зайнятості та Департаменту освіти та підготовки кадрів.

Відзначимо, що всі іноземці, які представляють спеціальності, затребувані в Австралії і претендують на роботу в країні, повинні проходити обов’язкові умовні перевірки.

Крім того, від іноземних громадян почали вимагати більш високого рівня володіння англійською мовою. Також, влада встановила більш низьку вікову планку для можливих трудових мігрантів.

Зазначимо, що найбільше шансів отримати роботу в Австралії мають представники таких професій, як інженери, зварювальники, електрики, соціальні працівники і т. д.

Читайте також:

1.Польща сьогодні: новини говорять про відкриття українських шкіл у Кракові

2.Свіжі новини Америки: в силу вступив закон Трампа про емігрантів

3.Новини в Ізраїлі сьогодні: паспорти будуть видавати всім, хто приїхав в країну євреїв

4.Останні новини світу вразили рейтингом найбільш соціально розвинених країн планети

5.Новини Канади говорять про те, що українцям дадуть безвиз