Експерти визначили, де в США найбільш комфортно жити і працювати

Високий рівень життя в Сполучених Штатах, незважаючи на все більш жорстку імміграційну політику адміністрації президента Дональда Трампа, робить цю країну однією з найбільш популярних серед іноземних громадян, у тому числі українців.

Кожен штат має свої особливості, які потрібно знати тим, хто вибирає найбільш комфортне місце проживання в США. Серед них можна виділи трійку тих, які на думку експертів найкомфортніші для життя. При цьому враховувався рівень середньої заробітної плати, безробіття, медичного обслуговування та інші параметри.

На третьому місці рейтингу знаходиться штат Нью-Джерсі. В середньому жителі штату заробляють на рік близько 82 тисяч доларів. Середня тривалість життя тут становить більше 80 років. Високий рівень безпеки і відмінне медичне обслуговування.

Друге місце серед найбільш комфортних для життя американських штатів займає Колорадо. Безробіття тут становить всього 3,3 відсотка. Високий рівень медичного обслуговування гарантує активний спосіб життя до глибокої старості – люди в середньому живуть тут до 80 років. Колорадо є одним із семи американських штатів, де по статистиці менше однієї особи на кожні 10 жителів живуть за межею бідності.

Додатковим доказом високої якості життя є зростаюча популярність Колорадо серед американців, які протягом останнього десятиліття активно переїжджають до цього штату. За цей час населення збільшилося на 13,5 відсотка.

Перше місце в рейтингу найкращих для життя штатів займає Массачусетс, де серед жителів у віці до 25 років і старше 45 відсотків мають ступінь бакалавра і вище. Це є найвищим показником в країні.

В середньому доходи домогосподарств штату складають 80 тисяч доларів, що перевищує середній показник в країні на 18 тисяч доларів. Низький рівень безробіття (3,3 відсотка) сприяє безпроблемному працевлаштуванню спеціалістів різних професій і кваліфікацій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що фахівці сайту CareerBuilder на основі урядових даних визначили найбільш затребувані і високооплачувані професії в США.

Тепер іммігранти в США повинні довести, що мають достатньо грошей, щоб самостійно оплачувати рахунки за медичне обслуговування.