У супермаркетах США можна дуже добре заробити

Більше 19 доларів на годину можна заробити в одній з найбільших мереж американських супермаркетів – Walmart.

Для людини, яка тільки переїхала на постійне місце проживання до Сполучених Штатів, відразу ж першим питанням є де б можна, хоча б на перших порах, знайти порівняно просту роботу, яка не вимагає особливих навичок і умінь і при цьому добре оплачувалася.

Для всіх бажаючих влитися у величезний трудовий колектив торгової компанії Walmart, найбільшої американської мережі роздрібних магазинів і супермаркетів, існує реальна можливість добре заробити. Влаштування на роботу в Walmart може стати відмінним стартом для багатьох іммігрантів, в тому числі з України.

На сьогоднішній день компанія гарантує середню заробітну плату для погодинних працівників супермаркетів мережі близько 14 доларів на годину, а середня погодинна оплата вже з огляду на всі пільги становить понад 19 доларів. Ті, хто тільки починають працювати в фірмі, можуть розраховувати на 11 доларів на годину.

Крім того, компанія забезпечує для своїх працівників кар’єрний ріст – протягом минулого року 215 тисяч співробітників змогли зайняти більш високу посаду.

Мережа супермаркетів Walmart є одним з найбільших роботодавців в США. У компанії повідомили, що планують в найближчі кілька років інвестувати 2,7 мільярда доларів у навчальні програм для своїх працівників.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що згідно з оновленим статистичними даними, рівень безробіття в США в квітні склав 3,6 відсотка, знизившись на 0,2 відсотка в порівнянні з березнем.

Один з найпопулярніших ресторанів швидкого харчування не тільки в Сполучених Штатах, але і в багатьох країнах світу, компанія McDonald’s, тепер буде наймати співробітників, яким більше 55 років.