Обамі, Бушу і Клінтону зроблять щеплення від COVID-19 перед телекамерами

Колишні президенти США Барак Обама, Джордж Буш і Білл Клінтон домовилися першими зробити щеплення від COVID-19 перед телекамерами, щоб переконати американців у тому, що вакцина безпечна.

«Кілька тижнів тому Джордж Буш попросив мене повідомити лікаря Фаучи і лікаря Біркса, що, коли прийде час, він хотів би зробити все можливе, щоб допомогти своїм співгромадянам пройти вакцинацію»,- сказав CNN глава адміністрації. Аналогічне бажання висловили і Барак Обама і Білл Клінтон.

Під час інтерв’ю SiriusXM сьогодні Барак Обама сказав, що йому зроблять щеплення від коронавіруса, «що в кінцевому підсумку може статися перед телекамерами».

Представник Білла Клінтона також сказав CNN, що колишній президент також хотів би, щоб його імунізація проти COVID-19 була оприлюднена.

Таким чином, колишні президенти сподіваються вселити впевненість в вакцинах американських громадян, як тільки вони будуть схвалені для використання в Сполучених Штатах.

Тим часом, доктор Ентоні Фаучи сказав, що при успішній вакцинації і достатній кількості вакцинованих людей громадяни США можуть отримати колективний імунітет до кінця наступного літа або осені.