Ештон Кутчер не полетів в космос через дружину

У недавньому інтерв’ю cheddar.com Ештон Кутчер розповів, що він повинен був бути одним з пасажирів рейсу компанії космічних подорожей мільярдера Річарда Бренсона, але його дружина Міла Куніс відмовила його.

Кутчер, зірка серіалу «Дві з половиною людини», зізнався, що після розмови з дружиною вирішив повернути квиток на космічний політ з «Virgin Galaxy».

«Коли я одружився і завів дітей, моя дружина вказала, що, можливо, було б нерозумним сімейним рішенням летіти в космос, коли у нас є маленькі діти, тому я в кінці кінців повернув квиток, який вже купив», – зізнався Кутчер.

Суборбітальний політ британського бізнесмена сера Річарда Бренсона, який кілька разів відкладався, був успішно здійснений 11 липня. Virgin Galactic планує провести ще тільки один випробувальний політ перед запуском комерційних рейсів. На даний момент більше 600 чоловік забронювали квитки на суму від 200 000 до 250 000 доларів. Очікується, що компанія скоро відкриється для продажу квитків, хоча і за вищою ціною.

Хоча він передумав через занепокоєння своєї дружини, Кутчер все ще не відмовляється від своєї мрії про польоти в космос. «Одного разу я обов’язково це зроблю», – твердо вирішив актор.