Автомобіль врізався в тераси барів Марбельї, постраждало 9 осіб (ВІДЕО)

Як повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на світові інформаційні агентства, сьогодні щонайменше дев’ять осіб були поранені, деякі серйозно – в іспанському курортному місті Марбелья, після того як автомобіль, водій якого, схоже, не впорався з керуванням, врізався в кілька терас тротуарних барів .

Газета Espanyol повідомила, що водієм був 30-річний місцевий житель, який під час аварії вів машину своїх батьків. Reuters зазначає, що поліція не вважає його причетним до тероризму. За даними газети «Espanyol», батьки чоловіка також знаходилися в машині під час аварії, відзначає ТАСС.

Прес-секретар поліції повідомила, що поліція затримала водія і веде розслідування, повідомляє Associated Press. Тести водія на алкоголь і наркотики були негативними, але поліція намагається з’ясувати, чи страждає він на психічне захворювання, повідомляє ТАСС.

В Інтернеті поширені кадри з місця події, на яких відображені машини швидкої допомоги і співробітники поліції, а також офіціанти, які намагаються допомогти людям. За словами Рауля Морото, сім’ї якого належать кілька ресторанів на популярному бульварі, аварія сталася вдень, коли в цьому районі було повно відвідувачів.

«Автомобіль звивався і змітав усе на своєму шляху», – сказав Морото кореспонденту AP. Він сказав, що бачив, як лікарі швидкої допомоги допомагали майже дюжині людей, багато з яких були з мокрими в крові ногами.