COVID-19 вразив голову Пентагону

“Міністр оборони США Ллойд Остін підтвердив, що має позитивний результат на COVID-19 після тестування на його запит”, – повідомляє AP.

Остін сказав, що, незважаючи на позитивний результат тесту на заразну хворобу, він має намір очно бути присутнім на «ключових зустрічах та обговореннях», які необхідні.

«У мене легкі симптоми, і я дотримуюся вказівок лікаря», – сказав міністр оборони.

«Відповідно до цих інструкцій та відповідно до інструкцій органів охорони здоров’я він буде поміщений на карантин будинку протягом наступних п’яти днів.

Міністр оборони зазначив, що 21 грудня 2021 року він провів останню зустріч із 79-річним президентом США Джо Байденом, який отримав ревакцинацію проти COVID-19.

«Як мені чітко сказав мій лікар, моя повна вакцинація – і ревакцинація, яку я отримав на початку жовтня – зробили інфекцію набагато простіше, ніж це могло б бути інакше», – сказав Остін: «І я вдячний за це».

Остін зазначив ефективність американських вакцин проти COVID-19, підкресливши, що Пентагон має намір дотримуватися військово-медичної вимоги про те, що всі військовослужбовці США мають бути вакциновані.