Батько жбурнув об стіну дитини, яка відволікала її від відеоігри

Як повідомляє Newsweek, подружню пару звинуватили в тому, що вони брехали поліції та лікарям про жорстоке поводження з їхньою дитиною після того, як батько відкинув його об стіну під час гри у відеоігри.

Їм загрожує ув’язнення за звинуваченням у жорстокому поводженні з дітьми після того, як вони збрехали про причину, через яку їхній дочці було зламано череп. Місцева влада повідомляє, що дитина та ще троє їхніх дітей віком 2, 4 та 6 років взяті під опіку держави.

Мати, 24-річна Дакота Херт, була заарештована в Омахі, штат Небраска, після другого допиту в поліції. Вона зізнається, що була свідком спалаху гніву чоловіка проти їхньої доньки, і засмучена тим, як він повівся в цій ситуації.

“Батько, 23-річний Теодор Херт, було заарештовано раніше”, – повідомляє місцевий телеканал KETV.

Після інциденту, пара відвезла дитину до дитячої лікарні в Омаху, повідомивши персоналу, що 8-місячна дитина впала з дивана під час зміни підгузків. Лікарі встановили, що дитина мала «перелом черепа зі значним набряком у правій частині голови».

Пізніше пані Херт зізналася поліції, що її чоловік був розгніваний, оскільки його дочка плакала, заважаючи йому грати у відеоігри.