У Великобританії запустили рекламну кампанію по Brexit

Щоб ніхто з британців не забув, що країна виходить з Європейського Союзу, у Великобританії почалася велика рекламна кампанія, націлена на інформування всього суспільства, що Brexit неминучий.

Інформаційна кампанія поки проводиться в Інтернеті. Запущений спеціальний урядовий сайт, на якому публікується відповідна інформація. Планується, що через кілька днів реклама буде всюди: на білбордах, телебаченні, в соціальних мережах.

За словами одного з міністрів уряду Майкла Гоува, який відповідає за плани уряду за вихід Великобританії без угоди, реклама повинна стимулювати людей до «загальної відповідальності» за підготовку Brexit 31 жовтня.

За інформацією ЗМІ, реклама жорсткого Brexit обійдеться державній скарбниці близько 100 мільйонів фунтів. Ця сума в два рази більше тієї, яка виділяється на рекламу державної лотереї.

Також планується, що для інформування британців будуть використовуватися листівки, онлайн-семінари, спеціальні стенди. Людей хочуть інформувати про те, що їм варто добре підготуватися до тимчасових труднощів, які будуть неминучі у випадку, якщо все-таки Борис Джонсон доб’ється своєї мети будь-якою ціною, незважаючи  на протести парламентаріїв і громадськості, які домагаються підписання відповідної угоди з Європейським союзом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що жителі Великобританії активно готуються до жорсткого Brexit, запасаючись продуктами харчування тривалого терміну зберігання, ліками та іншими необхідними товарами.

Офіційний представник Єврокомісії Міна Андрєєва заявила, що жорсткий Brexit для самої Великобританії таїть в собі набагато серйозніші наслідки, ніж для Європейського Союзу.