Британці вимагають безперебійної роботи парламенту

Сполучене Королівство лихоманить через новини про прийдешній Брексіт. За останні кілька днів в країні сталося багато подій, які викликають занепокоєння мільйонів громадян.

Зокрема, більшість населення країни обурила новина про припинення роботи парламенту. Жителі країни вимагають, щоб їх парламентарії продовжували роботу, не дивлячись на вихід країни з ЄС.

Так, менш ніж за добу інтернет-петиція з вимогою не припиняти роботу парламенту зібрала понад один мільйон підписів.

Станом на ранок 29 серпня за місцевим часом документ з вимогою не допустити припинення роботи Палати громад підтримали понад один мільйон повнолітніх громадян країни.

Читайте також: Італія блокує ще один корабель неурядової організації з мігрантами

Нагадаємо, що рішення про паузу в роботі британського парламенту було прийнято новим главою Кабінету міністрів країни вчора. Планується, що в зв’язку з завершенням Брексіту Палата громад не працюватиме до 14 жовтня 2019 року.

На даний момент члени парламенту розглядають заходи реагування на вимоги громадян країни. Згідно з місцевим законодавством, влада повинна реагувати на всі петиції, що зібрали понад 10 тисяч підписів, а парламентарії – на документи, що зібрали більше 100 тисяч підписів.