Wizz Air за рік на своїх рейсах з аеропорту Львова збільшила пасажиропотік в п’ять разів

За підсумками 2018 року угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air перевезла в/з Міжнародного аеропорту Львів імені Данила Галицького 220 тисяч пасажирів.

Кількість пасажирів, які скористалися послугами авіакомпанії Wizz Air в році, що минає 2018 році, зросла до рекордних 220 тисяч чоловік. Це число майже в п’ять разів більше пасажиропотоку, який був зафіксований минулого року. Цікавою інформацією поділилася директор аеропорту Львів під час презентації нового регулярного рейсу Wizz Air в німецький Франкфурт.

«Їх рейси в нашому аеропорті користуються великим попитом. Підтвердженням цьому є п’ятикратне зростання пасажироперевезень від Wizz Air: в минулому році 45 тисяч, в цьому – аж 220 тисяч», – повідомила Романовська.

На сьогоднішній день найпопулярніші маршрути лоукостера – рейси до Вроцлава, Берліна і Катовіце.

Таке небувале збільшення числа пасажирів, які скористалися послугами угорської авіакомпанії, виявилося можливим, завдячуючи взаємовигідній співпраці аеропорту Львів і лоукостера. Львів-Франкфурт-Хан – дев’ятий маршрут Wizz Air із львівського аеропорту, запуск десятого запланований на 3 березня наступного року за маршрутом Львів-Копенгаген.

Такому безпрецедентному збільшенню пасажиропотоку сприяв безвізовий режим між Україною і ЄС, а також трудові мігранти, які оцінили зручність і швидкість авіатранспорту в порівнянні з автобусами, якими їздять додому більшість українців, що працюють в країнах Євросоюзу.

Нагадаємо, нещодавно міністерство інфраструктури України опублікувало дані про найбільш пунктуальні авіакомпанії, які працюють на українському ринку.

Джерело: www.eurabota.ua

19.12.2018