Brexit: прем’єр-міністр Великобританії обіцяє бізнесу перехідний період для адаптації

Побоювання представників бізнесу та лобістів щодо того, що урядом планується різкий перехід без будь-якого періоду адаптації, коли навесні 2018 року Великобританія вийде зі складу Європейського Союзу, спробувала розвіяти прем’єр-міністр Тереза Мей на спеціальній зустрічі, присвяченій цьому важливому для підприємців питання. Про це пише The Times.

 Тереза Мэй о переходном периоде выхода Великобритании из состава ЕСВона підтвердила, що на переговорах про вихід країни зі складу ЄС, які продовжуватися на цьому тижні, вона буде відстоювати свою позицію, що бізнес буде мати можливість скористатися певним обмеженим перехідним періодом, протягом якого правила торгівлі з Євросоюзом залишаться незмінними. Ця позиція суперечить вимогам прихильників, які наполягають на максимальній автономії в економічній політиці з першого дня, коли Великобританія вийде зі складу ЄС.

Українці, які працюють в Сполученому Королівстві або підшукують для себе підходящі вакансії на www.eurabota.ua, зацікавлені, щоб був перехідний період, так як він допоможе уникнути багатьох проблем, пов’язаних з роботою.