Зростання рівня заробітної плати у Сполученому Королівстві на руку українцям

Розмір мінімальної погодинної оплати, яку повинні платити всі без винятку роботодавці Великобританії, збільшився на 5%. На сьогоднішній день вартість години роботи становить 8,75 фунтів, це середній показник по країні. Наприклад, традиційно, у Лондоні мінімальна оплата за одну годину становить 10,2 фунтів.

стоимость часа работы в ЛондонеЦе рішення було прийнято урядом, оскільки за кілька років зросли ціни на товари першої необхідності, продукти, проїзд у громадському транспорті, оренду житла. Використовувати рівень ставки, як у Лондоні можуть ті підприємства, які добровільно приєдналися до цієї системи оплати для того, щоб поліпшити якість життя своїх працівників і, щоб зацікавити їх не переходити працювати на інші підприємства, які платять своїм співробітникам більше. Поки на даний момент таких підприємств налічується близько 3600, але спостерігається тенденція до збільшення їх числа.

Ця новина зацікавить тих українців, які з допомогою www.eurabota.ua шукають підходящу вакансію, щоб поїхати на роботу в Англії.