Канада зменшує термін перебування для одержання іноземцями громадянства

Уряд Канади в 2017 році зробило багато змін в законодавстві для того, щоб люди, які хочуть жити і працювати в цій країні, могли легше інтегруватися в канадське суспільство. Одним з таких важливих рішень стало те, що істотно скорочений період перебування в Канаді, який дає можливість людям, які приїхали з інших країн, стати громадянами цієї країни.

заявка на получение гражданства в КанадеІммігрант у якого є статус постійного жителя Канади тепер може подати заявку на отримання громадянства, проживши в країні протягом трьох років, раніше для цього треба було чотири роки. Заявники, які мають тимчасовий статус проживання, наприклад, дозвіл на роботу, зможуть додати частину часу свого перебування на території Канади в необхідний трирічний період. На шість років збільшується віковий діапазон перевірки знання мови. Раніше було встановлено, що перевірку можна проходити з 18 до 54 років, а тепер – з 18 до 60 років.

Безумовно, ця новина буде цікава тим, хто скориставшись порталом www.eurabota.uaвирішив підшукати для себе хорошу вакансію й переїхати жити в Канаду.