Гугл запустив сервіс пошуку авіаквитків з України

Компанія запустила сервіс пошуку авіаквитків з України. Тепер завдяки сервісу GoogleFlights українці зможуть швидко і абсолютно безкоштовно порівнювати ціни і замовляти квитки в Інтернеті.

Для того, щоб знайти квиток на потрібну дату за кращою ціною користувачу потрібна лише хвилина. Так, з допомогою зручного функціоналу потрібно вибрати напрямок, місто вильоту, кількість місць і визначиться з датою відправлення.

Безымянный_3

Крім того, користувачам надають можливість вибрати дату вильоту, час перельоту, аеропорт для посадки або пересадки. Пошук можна здійснювати виключно по рейсам однієї певної компанії, послугами якої ви хочете скористатися.

Крім того, новий сервіс від компанії Гугл також може робити прогнози щодо зростання цін на квитки, їх падіння і надавати користувачам іншу довідкову та аналітичну інформацію.

Зазначимо, що з України в різні куточки планети починає літати все більше літаків. Детальніше про це ми розповідали в нашій статті “Азербайджан став ближче: Київ і Баку зв’язала дешева авіакомпанія через рейс з аеропорту Жуляни”.

Запитувана користувачем інформація про деталі перельоту буде відправлена сервісом на електронну пошту.

Сервіс GoogleFlights вже працює на території України і доступний для всіх користувачів.

Читайте також:

1.Укрзалізниця зробить Польщу ближче: квиток на поїзд можна буде купити ще на два потяги

2.Лоукост Ryanair змінив правила перевезення ручної поклажі

3.Лоукост близько, так як в Україну прийдуть EasyJet, Eurowings Ryanair і

4.США оголосили погані новини, так як програми працевлаштування в країні уріжуть

5.Залізниця стане зручніше: дістатися в Польщу і Румунію на поїзді можна буде з Одеси і Львова