Королева Англії заохочує англійців і весь світ мотивуючої промовою: хороші часи повернуться

Британська королева Єлизавета II заявила, що Сполученому Королівству вдасться боротися з пандемією коронавіруса в мотивує посланні нації.

У своїй ексклюзивній промові вона подякувала людям за те, що вони підкоряються урядовим правилам, залишаються вдома і похвалила тих, хто «збирається разом, щоб допомагати іншим». Королева також подякувала бійцям передової лінії, сказавши, що «кожна година їх роботи повертає нас до нормального життя». І наголосила, що проблема є спільною – у всьому світі! «Ми стикалися з проблемами і раніше, але це не так. На цей раз ми об’єднуємо зусилля всіх країн світу, використовуючи великий прогрес науки і наше інстинктивне прагнення до зцілення. Ми доб’ємося успіху – і цей успіх буде належить кожному з нас”,- сказала Єлизавета II в своєму зверненні. «Ми повинні запевнити себе в тому, що, хоча ми все ще повинні терпіти, кращі часи знову настануть: ми знову будемо з нашими друзями; ми знову будемо з нашими сім’ями; ми зустрінемося знову»,- сказала Королева.
93-річна королева заявила, що «хворобливе відчуття розлуки з близькими», яке викликає у людей соціальне дистанціювання, нагадує досвід евакуйованих дітей під час Другої світової війни. «Тепер, як і тоді, в глибині душі ми знаємо, що це правильно», – сказала вона. Королева також сказала, що всі, хто слідує інструкціям залишитися вдома, «допомагає захистити вразливих і позбавляє багато сімей від болю, вже випробовуваної тими, хто втратив близьких». «Ця хвороба – наша загальна проблема, і я хочу запевнити вас, що, якщо ми будемо залишатися єдиними і рішучими, ми переможемо її»,- додала вона.