За рік популярність аеропорту «Київ» значно збільшилася

Результати роботи київського аеропорту одні з найкращих в країні.

Схоже, що планомірна робота фахівців галузі пасажирських авіаперевезень спільно з міністерством інфраструктури приносить свої результати. Прикладом можуть бути підсумки роботи трудового колективу Міжнародного аеропорту «Київ» імені Ігоря Сікорського, який в лютому 2019 року обслужив 185 тисяч пасажирів.

Збільшення пасажиропотоку за рік склало приблизно 42 відсотки. Найбільш часто українці купували квитки на рейси до інших країн. Так в лютому цього року 180 тисяч пасажирів скористалися міжнародними рейсами аеропорту і тільки 5 тисяч – внутрішніми.

Звичайно, головним фактором, який сприяв такому рекордному збільшенню пасажиропотоку, є постійно зростаюча кількість рейсів, яких в лютому було прийнято на приліт і виліт 1680 міжнародних, а внутрішніх – 327. Найпопулярнішими серед українських пасажирів містами для подорожей, є: Варшава, Відень, Берлін, Будапешт, а також Одеса, Запоріжжя та Львів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в лютому пасажиропотік аеропорту «Бориспіль» склав 793 тисячі осіб.

У лютому 2019 року співробітники львівського аеропорту обслужили понад 108 тисяч пасажирів, що порівняно з торішнім лютим на 53 відсотки більше.