Пасажиропотік львівського аеропорту просто злетів

Протягом року кількість пасажирів аеропорту у Львові зросла на феноменальні 53 відсотки.

Згідно зі статистичними даними, які опубліковані прес-службою Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данили Галицького, протягом лютого 2019 року співробітники транспортного підприємства обслужили понад 108 тисяч пасажирів.

Якщо порівнювати результати роботи аеропорту за аналогічний період минулого року, то виходить, що це не просто збільшення пасажиропотоку, а величезний якісний стрибок, який виводить львівський аеропорт на зовсім інший рівень розвитку. У лютому минулого року були обслужені 71 тисячі пасажирів.

Звичайно, в першу чергу, такий блискучий результат вдалося досягти за рахунок активної роботи керівництва аеропорту. Число виконаних регулярних і чартерних рейсів в лютому склало понад тисячу. У торішньому лютому їх було значно менше – 868.

Незначне скорочення обсягу внутрішніх перевезень обумовлено тимчасовим зменшенням кількості внутрішніх рейсів на період зимової навігації. У літній період очікується відновлення позитивної динаміки зростання пасажиропотоку на внутрішніх рейсах, оскільки буде збільшена їх частота.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що угорська авіакомпанія Wizz Air буде виконувати тридцять один регулярний рейс на тиждень зі львівського аеропорту до різних міст Європи.

Кількість пасажирів аеропорту «Київ» збільшилася на 44 відсотки протягом січня.