Українська авіакомпанія МАУ набирає економічні обороти

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», яка на сьогоднішній день є найбільшим вітчизняним авіаперевізником на українському ринку, демонструє впевнене зростання пасажирообігу і числа виконаних рейсів.

На 13,6 тисячах  рейсів, які були виконані протягом трьох місяців 2019 року, авіалайнерами МАУ було перевезено понад 1,5 мільйона пасажирів.

Як наголошується в повідомленні прес-служби авіакомпанії, «за перший квартал 2019 року перевезено понад півтора мільйона пасажирів, що на 8 відсотків більше в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року».

Також в звіті повідомляється, що коефіцієнт зайнятості пасажирських крісел склав 75 ​​відсотків. Показники залишилися на рівні минулого року.

Очевидно, що в МАУ добре попрацювали на тим, щоб підвищити пунктуальність виконання рейсів, яка за рік зросла з 72 до 81 відсотка.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що п’ять авіакомпаній, які виконували рейси з міжнародного аеропорту «Бориспіль», жодного разу не відхилилися від графіка.

Оновлені статистичні дані показують, що кількість пасажирів, які скористалися послугами аеропортів України, з січня по березень цього року збільшилася на 21 відсоток у порівнянні з минулим роком і склала 4,4 мільйона чоловік.