Канада впевнено йде по шляху збільшення числа іммігрантів

Кожен бажаючий іммігрувати до Канади повинен пройти відбір, у якому оцінюється його корисність для місцевої економіки, рівень освіти, кваліфікація та багато інших чинників.

Протягом перших трьох місяців 2019 року система Express Entry вже розіслала 21 тисячу запрошень для подачі заяв на отримання ПМЖ в Канаді. Це число на 3,7 тисячі більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Якщо так піде і далі, то в цьому році результати зможуть перевищити торішні 90 тисяч запрошень для іноземців на переїзд.

Канада входить до трійки країн, які є найбільш сприятливими для переїзду на постійне місце проживання.

Канадський уряд проводив і продовжує проводити політику, яка б дозволила залучити до країни ще більше нових жителів, які мають високу кваліфікацію та досвід роботи.

Потенційні кандидати на переїзд до Канади, які подали заявки на одну з програм імміграції, відбираються за допомогою електронної системи Express Entry. Для кожного заявника оцінюється рівень освіти, кваліфікації, корисності для місцевої економіки і на основі цього присвоюється певна кількість балів за спеціальною системою оцінки Comprehensive Ranking System (CRS).

У наступні кілька років канадський уряд планує істотно наростити обсяги імміграції. Очікується, що в 2021 році число резидентів досягне 350 тисяч осіб.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що іноземці, іммігруючи до Канади, можуть скористатися додатком для смартфонів, яке допомагає в адаптації на новому місці.