Для пасажирів авіакомпаній їх пунктуальність дуже важлива

Пунктуальні авіакомпанії, яких на українському ринку пасажирських авіаперевезень не так вже й багато, стають буквально на вагу золота для своїх потенційних клієнтів.

За оновленими даними, які були оголошені представниками бориспільського аеропорту, всього лише п’ять авіакомпаній виконували свої регулярні рейси відповідно до графіка польотів.

Стовідсоткову пунктуальність, продемонстрували наступні авіакомпанії, які виконували в березні з міжнародного аеропорту «Бориспіль» регулярні рейси: Belavia, Air Baltic, Czech Airlines, Laudamotion, Georgian Airways.

Інші авіакомпанії, які виконують рейси за різними маршрутами з найбільшого аеропорту України, мали показники пунктуальності набагато нижчі. Очевидно, вони і так впевнені, що пасажири будуть активно користуватися їх послугами.

Авіакомпанії Qatar Airways, Wind Rose, Brussels Airlines виконували рейси вчасно в 90% випадках.

Пунктуальність на рівні 70-90% продемонстрували Ryanair, Austrian Airlines, Air Astana, SWISS, Turkish Airlines, Ukraine International Airlines, Bukovyna, Air Arabia, Lufthansa, British Airways, Bravo Airways, LOT Polish Airlines, Air France.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що згідно з оновленими даними, кількість пасажирів, які скористалися послугами аеропортів України за перший квартал цього року збільшилася на 21 відсоток у порівнянні з минулим роком.

У березні 2019 року приріст пасажиропотоку в Міжнародному аеропорту «Львів» склав близько 60 відсотків.